Tickets

All categories

14 program


Turizmus Világnap 2023 Buy tickets
13 Event

Sétahajózással egybekötött épülettörténeti séta Budapest 150. születésnapja alkalmából

Épülettörténeti séta (garantált) Buy tickets
13 Event

A Pesti Vigadó várja az egyéni érdeklődők és csoportok jelentkezését a szervezett, garantált idegenvezetésekre, amelyen a látogatók képzett vezetők segítségével járhatják be az épületet. A túra során az épület azon részei is bejárhatók, melyek a nagyközönség számára nem vagy csak részben látogathatók!

STAFÉTA Buy tickets
13 Event

STAFÉTA Szép

Pesti Vigadó

Versek, titkok, hangulatok - Adventi épülettörténeti séta Lackfi János költővel a Pesti Vigadóban Buy tickets
13 Event

Lackfi János költő vezetésével körbejárva láthatjuk felvillanni e falak között az írói jubileumát ünneplő Jókait, mindenki Sissi királynéját, a virtuóz Lisztet vagy a Pest-Buda egyesülését szorgalmazó honatyákat. Versekkel népesednek be a pompás terek, és lélekben elkezdünk lépdelni a közelgő karácsony felé is.

Éves kiállításbérlet Buy tickets
13 Event

Névre szóló bérlet, amely a kiváltás napjától számított 365 napig korlátlan számú belépési lehetőséget biztosít a Pesti Vigadóban található kiállításokra.

Hétvégi Ringató a Pesti Vigadóban Buy tickets
13 Event

Vedd ölbe, ringasd, énekelj! – ezzel a gondolattal hívjuk a kisgyermekes családokat három év alatti gyerekekkel a Ringató-foglalkozásokra, ahol cél a zenei élmény. 

Beton lakásdekoráció és ékszerkészítő workshop Betonkával a Budapest Design Week keretében Buy tickets
13 Event

A Budapest Design Hét tematikájához kapcsolódóan egyedi beton lakásdekoráció- és ékszerkészítő workshopot szervezünk BETONKA közreműködésével, ahol a résztvevők betekintést nyerhetnek a beton dizájn termékek gyártási folyamatába és megismerkedhetnek a különböző díszítő technikákkal (decoupage, stencilezés, márványozás), majd mindenki elkészítheti saját beton tárgyait. A workshopon lakáskiegészítőket és ékszer szetteket díszítenek a résztvevők a tanult technikák segítségével.

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.