Program


Snétberger Ferenc és a Központ diákjai

Snétberger Ferenc és a Központ diákjai

„A „Snétberger Iskola Hangja” az elhivatott, keményen dolgozó diákok hangja mindenfelé: szimfónikus és kisebb zenekarok, tanulás-játék-gyakorlás-tanulás-játék-tapasztalás-élmények-nevetés kora reggeltől késő estig, teszik, amit tenniük kell, mert a tehetségük és a szenvedélyük a zene iránt nem engedi, hogy másként tegyenek.

8. évfolyam zárókoncert

„A „Snétberger Iskola Hangja” az elhivatott, keményen dolgozó diákok hangja mindenfelé: szimfónikus és kisebb zenekarok, tanulás-játék-gyakorlás-tanulás-játék-tapasztalás-élmények-nevetés kora reggeltől késő estig, teszik, amit tenniük kell, mert a tehetségük és a szenvedélyük a zene iránt nem engedi, hogy másként tegyenek. Hiszem, hogy a Snétberger Zenei Tehetség Központ hangja és szellemisége mindenkit felemel, aki találkozik a Központban ezekkel a gyerekekkel és fiatalokkal.” - Jens Pedersen, VELUX Foundation

„Nem tudok olyat mondani, hogy valakire a legbüszkébb vagyok, mert itt az egyéni sorsok összessége egy magasabb közösségi érzést, élményt hoz létre. Ez egy olyan hely, ahol egymás zenei családja leszünk, egymástól tanulunk, a zenét tartjuk a legfontosabbnak, a zene köt össze bennünket, a zene az öröm és a szeretet forrása, a zene emel fel egymáshoz bennünket. És csak ez számít: a Zene mindenekelőtt.”

Snétberger Ferenc, alapító-művészeti igazgató

Szervező: Snétberger Alapítvány

Ajánló


A nagy érdeklődésre való tekintettel a Vigadó garantált idegenvezetéseket szervez az egyéni érdeklődők…