Jegyvásárlás

Program


Kulturális Örökség Napjai 2023-Sétáló jegy

Kulturális Örökség Napjai 2023-Sétáló jegy

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 17. vasárnap, 10:00

Idén is szélesre tárja kapuit a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Pesti Vigadó!

A majd’ 200 éves épületben a korok legnagyobbjai koncerteztek, többek között Liszt, Erkel, Strauss, Debussy, Wagner és Bartók is megfordult a díszteremben. Emellett otthonául szolgált az első magyarországi kiállításoknak, továbbá Budapest egyesítésének is helyszíne volt.

Ismerje meg  a Pesti Vigadó csodálatos történelmét, az épülethez kapcsolódó híres eseményeket és személyeket! Fedezze fel az impozáns belső tereket egyénileg!

A Kulturális Örökség Napjai keretében az Előcsarnok, a Foyer, a Díszlépcsőház, a Díszterem és a Panoráma teraszvalamint az összes jelenleg futó kiállításunk -Lélekjelenlét,Az MMA Képzőművészeti Tagozatának díjazottjai IX.,STAFÉTA  illetve az állandóPesti Vigadó Idővonalis ingyenesen tekinthető meg.

A térítésmentes jegyét az a fenti „jegyvásárlás” gombara kattintva, vagy pedig a Pesti Vigadó jegypénztárában válthatja meg.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy 2023.09.17-én az épület II. emelete 10:00-16:00 óra között látogatható.

Kérjük, a Pesti Vigadó felkeresése előtt minden esetben tájékozódjanak az épület nyitvatartási idejéről, és a speciális szint- és házzárakról a Látogatói információk / Nyitvatartás menüben!”

Ajánlatunk


Hogyan képzelték el az egyetemi éveiket? Hogyan érdemes színészi pályára lépni? Hogyan változott, fejlődött a belső világuk az egyetemi évek alatt? Milyen álmaik voltak, vannak? Milyen történetet mesélnének el szívesen? Rátóti Zoltán Kossuth díjas színművész, egyetemi tanár beszélget négy színinövendékkel, tanítványaival.

Ajánló


10 éves a Magyar Művészeti Akadémia székháza

Vedd ölbe, ringasd, énekelj! – ezzel a gondolattal hívjuk a kisgyermekes családokat három év alatti gyerekekkel a Ringató-foglalkozásokra, ahol cél…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!