Jegyvásárlás

Program


Beton lakásdekoráció és ékszerkészítő workshop Betonkával a Budapest Design Week keretében

Beton lakásdekoráció és ékszerkészítő workshop Betonkával a Budapest Design Week keretében

A Budapest Design Hét tematikájához kapcsolódóan egyedi beton lakásdekoráció- és ékszerkészítő workshopot szervezünk BETONKA közreműködésével, ahol a résztvevők betekintést nyerhetnek a beton dizájn termékek gyártási folyamatába és megismerkedhetnek a különböző díszítő technikákkal (decoupage, stencilezés, márványozás), majd mindenki elkészítheti saját beton tárgyait.  több

Aktuális előadásokMi jut eszünkbe a betonról? Valami nehéz, valami szürke, valami rideg. Pedig ez nem mindig igaz! A Budapest Design Week keretében lakásdekoráció- és ékszerkészítő workshopot tartunkBETONKAközreműködésével, aki közelebb hozza ezt a rideg anyagot a női lélekhez és megmutatja, hogyan lehet légies, színes, szemet gyönyörködtető tárgyakat készíteni betonból.

A háromórás workshopon a résztvevők betekintést nyerhetnek a beton dizájn termékek gyártási folyamatába és megismerkedhetnek a különböző díszítő technikákkal (decoupage, stencilezés, márványozás), majd mindenki elkészítheti egyedi beton tárgyait. A beton lakáskiegészítőket és ékszereket több különböző módon díszíthetik - ehhez 200 festék, 500 db szalvéta és számtalan technika áll rendelkezésükre.

A workshoponakár két lakásdísz (egy kaspó és egy tál), illetve két ékszer szett (fülbevaló és nyaklánc)díszítésére lesz lehetőség. Az alkotáshoz minden szükséges anyagot és eszközt biztosítunk.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a lakberendezés és az ékszerkészítés iránt és szeretnének igazán egyedi tárgyakat alkotni.

Regisztráljon térítésmentesen a Pesti Vigadó klubkártyájáért, amely 3% kedvezményt biztosít a program árából!

Részletek a Pesti Vigadó Klubkártya kiváltásáról és a kedvezményekről

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!