Jegyvásárlás

Program


Csajkovszkij: A diótörő - ROH 2018/19

Csajkovszkij: A diótörő - ROH 2018/19

Karácsonyi ajándék az egész családnak, mely különleges helyet foglal el a balettrajongók szívében szerte a világon.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 9. vasárnap, 15:00


Az orosz balett hagyományait követve a Royal Ballet előadásában minden jellegzetes részlet megelevenedik, így a hópihék tánca is.

Közvetítés felvételről a londoni Royal Opera House-ból.

A diótörő már nagyon régóta a legjobb belépőnek számít a balett csodálatos világába – emellett édes karácsonyi csemege a család minden egyes tagjának. Csajkovszkij közkedvelt zenéje gyönyörűen festi alá Clara és a Diótörő kalandjait karácsony éjjelén. Utazásuk az Édességek Birodalma felé a balett-történelem legismertebb pillanatait hozza el a nézőknek; megcsodálhatjuk többek között A Cukrozott Szilva Tündér táncát és a Virágkeringőt is. Az orosz balett hagyományaihoz híven Peter Wright produkciójában a Royal Ballet megjelenít minden korszakos részletet és a Hópihék táncát is. A sok szóló és kartánc segítségével a méltán világhírű társulat minden tagja meg tudja mutatni tehetségét.

Koreográfus: Peter Wright, Lev Ivanov nyomán

Zene: Pjotr Iljics Csajkovszkij

Előadás hossza: 2 óra 30 perc, egy szünettel

Felhívjuk nézőink szíves figyelmét, hogy jogtulajdonosi döntés értelmében a Royal Opera House előadásait magyar felirat nélkül közvetítjük. Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy az előadásra késve érkező vendégeinket csak a szünetekben tudjuk beengedni.

Ajánló


PROGRAMVÁLTOZÁS! Műsorváltozás miatt a Száz Pál: Fűje sarjad mezőknek című előadás helyett, Csokonai Vitéz Mihály: Dorottya, vagyis a dámák diadalma…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!